Simți nevoia de înviorare în fiecare dimineață? Consumă o cafea bună! Iar întâlnirea cu o cafea te poate întineri. Cafeaua este o sursă bine cunoscută de cofeină, îmbogățind mintea, corpul și sufletul. De ce să nu îi folosim antioxidanții și pentru refacerea corpului?

Cafeaua este bună pentru pungile întunecate de sub ochi. Ajută la luminarea ochilor, reduce pungile de sub ochi, deoarece cofeina ajută la îmbunătățirea circulației sângelui.

Se folosește o jumătate de lingură de cafea. Îmbunătățește circulația sângelui,  având proprietăți antioxidante și de iluminare a pielii. Se adaugă o lingură de ulei de cocos și un sfert de lingură de pudră de ardei.

Se amestecă toate cele trei ingrediente până se formează o pastă. Lăsați-l să stea 15 minute pe față și apoi clătiți cu apă rece. Aplicați orice cremă hidratantă după ce o îndepărtați. De preferat ar fi să aplicați seara, înainte de culcare, pentru rezultate mai bune.

Folosiți cafea pentru strălucirea tenului. O mască de față face minuni. Două linguri de cafea. Jumătate de lingură de curcumă și 2 linguri de iaurt. Exfoliază, aduce strălucire și hrănește pielea și încetinește semnele îmbătrânirii, desfundă porii și reduce inflamația. Curcuma reduce cicatricile produse de acnee, iar iaurtul îndepărtează excesul de grăsime de pe ten.

Puneți cele două linguri de cafea și amestecați cu iaurtul. Când sunt încorporate bine, adăugați curcuma. Se amestecă toate până se formează o pastă. Aplicați pe față și lăsați timp de 10 minute. Se clătește fața cu apă, printr-un masaj ușor al tenului. Folosiți această rețetă de două sau de trei ori pe săptămână pentru cele mai bune rezultate.

Să ne vedem la o cafea bună pentru a fi mereu tinere!