vacanță în santorini

Află temerile și ciudățenii. Așa, nu poți să te așezi din prima când urci într-un autobuz în Londra la etaj, că ea are rău de înălțime. Sau nu poți rezerva o cameră cu vedere la caldera din Santorini, din același motiv.  Sau poate lui nu-i place să vorbească cu tine în avion, că frica de zbor nu dispare atât de ușor. Bine… putem lucra cu asta. Stai, el călătorește tot timpul cu două periuțe de dinți în gentuța cu cosmetice… pentru orice eventualitate!

Vă ajutați reciproc să vă îmbrăcați. Fără mama alături, nimeni nu are cine să-l ajute să-și aleagă hainele.  Te uiți la el și îi spui că nu este momentul să-și ia cămașa cu palmieri la masa de seară, că mergem la a la carte. El îți mulțumește, dar când ieși pe ușă vezi nu cămașa cu palmieri, ci una cu un dragon. Asta e, continuă… dora esti in vacanță in Santorini

O situație jenantă la baie. Va trebui doar să acceptați faptul că mergeți pe un teritoriu neexplorat aici. Dintr-o dată, acest hotel super-modern cu o impunătoare ușă de sticlă la baie nu pare atât de luxos, nu? Vor fi sunete…  încearcă să treci peste asta. Toată lumea are nevoi, nu-i așa.

Devii stăpânii tăcerii confortabile. Primul zbor de opt ore a fost convenabil astfel încât ai ajuns să povestești totul – copilăria, membrii familiei, acea cicatrice ciudată de pe antebraț făcută la 11 ani cu fierul de călcat… Și acum ai terminat oficial lucrurile despre care urma să vorbești toată vacanța. Dar, pe de altă parte, acesta nu este un obstacol, pentru că vă puteți bucura unul de celălalt. Puteți să vă faceți planuri pentru a vă muta împreună.

Te vei îmbolnăvi. Acest lucru este inevitabil. Vă petreceți fiecare secundă din zi împreună! Veți sta zece zile în vacanță! Nu, nu, e în regulă, nu-ți face griji pentru noi! Este total normal. De fapt, dacă nu v-ați îmbolnăvi unul de celălalt, am fi îngrijorați.

Își mișcă piciorul în somn. Cea mai bună parte a călătoriei este că puteți afla multe unul despre celălalt. Dar mai bine le descoperiți acum, nu mai târziu. Experimentați împreună in acestă vacanță în Santorini ceva minunat care este doar al vostru și va aparține întotdeauna celor doi. 

Uitați de toate lucrurile incomode. Bucurați-vă de prima vacanță în doi! A călători nu este un lux, ci o necesitate!